FŐZZ AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!

Diavitas Életmód Program logó
2019 május 22. Diavitas Magazin

 

főzőshow Buday Péter séffel és Dr. Scwab Richárd gasztroenterológussal
2019 május 25. szombat, 10:00 óra.

Igen, az egészségedért nem csak önsanyargató koplalással vagy szuperdiétákkal tehetsz valamit. Elhízás, diabétesz és inzulinrezisztencia kapcsán mindenki tudja, hogy mit kellene kihagyni az étrendjeből, de azt csak kevesen tudják, hogy mivel lehet ezeket helyettesíteni, úgy hogy a megszokott ízekről ne kelljen lemondani. Tehát, képben maradhat a táplálkozás ha hajlandóak vagyunk megtanulni mit együnk, milyen alapanyagokat használjunk  és hogyan készítsük el azokat.
ÉRDEKEL? SZERETNÉL FEJLŐDNI EZEN A TÉREN?
Most hétvégén itt az alkalom, hogy élőben tanuld meg a legfontosabbakat azoktól, akik ezt a legjobban tudják. A serpenyőknél és vágódeszkáknál BUDAY PÉTER séf az orvos szakmai iránytűt pedig Dr. SCHWAB RICHÁRDgasztroenterologus tartja a kezében. Ők ketten segítenek megérteni és meg is mutatják hogyan lehet a magyar konyha hagyományos fogásait szénhidrát-csökkentett változatban elkészíteni és egészséges köretekkel kísérni. Porondra kerülnek még a szezonális egészséges desszertek is.
GYERE EL! TANULJ! KÉRDEZZ ÉS KÓSTOLJ!

A Főzőshow időpontja: 2019 május 25. szombat, délelőtt 10:00 óra. Várható időtartam: 2-2,5 óra.
Helyszín: Springday Health Club, 1042 Budapest, Árpád u. 47-49.
Limitált számú férőhelyeink vannak! Összesen 45 látogatót tudunk fogadni regisztrálás alapján. Kérjük időben jelentkezz, és csak akkor foglald a helyet ha biztosan el tudsz jönni!

REGISZTRÁCIÓ ITT

Várunk szeretettel.